Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması;
Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması;
Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması;
Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması;
Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
Süt İşleme
Süt Toplama Merkezleri
*Süt Toplama Merkezleri İçin
Üst Limit 1.000.000 € ‘dur.
Peynir Altı Suyu İşleme
Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
Sığır / Manda
Kesimhanesi
Koyun / Keçi
Kesimhanesi
Et İşleme
Parçalama Tesisi
Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
Kanatlı (tavuk)
Kesimhanesi
Kanatlı (hindi/kaz)
Kesimhanesi
Parçalama Tesisi
Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması
Notlar :
Yararlanıcı tarafından, yukarıda belirtilen alt ve üst sınırlar içerisinde kalmak kaydıyla, bildirilen uygun harcama tutarının %40 -50’i arasında değişen oranlarda kamu katkısını, kalan miktarı ise başvuru sahibinin katkısı oluşturacaktır.
Aşağıda belirtilen durumlarda, kamu katkısı değişmektedir.
SIRALAMA KRİTERLERİ | |
KRİTER | PUAN |
Başvuru sahibi mevcut bir işletme ise | 40 |
Başvuru sahibi bir üretici örgütü veya üretici örgütünün hâkim ortak (ortaklık payının %50’den fazla) olduğu bir tüzel kişilik ise | 25 |
Yatırım 500 bin Avrodan daha az ise | 20 |
Yatırım, yenilenebilir enerjinin üretilmesini içeriyor ise | 10 |
Başvuru sahibi (gerçek kişi olması durumunda kendisi, tüzel kişiliklerde ise tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili olan kişi) kadın ise | 5 |
TOPLAM | 100 |